Maak kennis met de eerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar. De Jaguar I-PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken. Hij biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Dankzij zijn elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

  • Categories:

From one-to-watch to leader of the pack, Julian Jordan’s rapid ascent through the dance music world has been something to behold. For a private rave in your living room he is playing and teasing for free. So press ENJOY and dance!

  • Categories:

Wil jij fitter, krachtiger en zelfverzekerder in het leven staan? Onze personal trainers helpen jou bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Samen gaan wij de uitdaging aan om een gezonde leefstijl te behalen, waarbij de belangrijkste punten sport en voeding samenkomen. Onze personal trainers zijn vakidioten die altijd een gezonde leefstijl en een fitte body nastreven en ook jou dit gunnen en kunnen bieden. Zij zijn gespecialiseerd om jou te begeleiden naar een krachtige, zelfverzekerde leefstijl en een fitte body.

  • Categories: